Lloc web Venda
Mira-t'ho ...
La veritat sobre el vincle efectiu de construcció
La construcció de links es refereix sovint com fora de la pàgina d'optimització de motors de cerca i és la sang vital del seu lloc web. És el que et indexats, el que està entre els motors de cerca, l'ajuda a escalar a les classificacions i llavors el que et manté aquí.
Òbviament necessites contingut de manera que els motors de cerca saben el que el seu lloc es tracta. Aquesta és l'optimització de motors de cerca a la pàgina. Però una vegada que es realitza a la pàgina és el moment per a la pàgina d'apagada i que vostè ha de considerar que sigui tan important.
El veritable secret de la construcció de vincle efectiu és ser lent i constant i d'aspecte natural. Al final del dia, per descomptat, vostè vol que la seva pàgina web per classificar bé i per descomptat, vols tants visitants com sigui possible, però també vol mantenir el seu lloc en la classificació i no tenir etiquetat com a correu brossa.
Ara vull explicar sobre un tipus especial d'edifici anomenat programa d'enllaç Linkvana. Bàsicament escriure missatges curts o articles relacionats amb el seu lloc amb una forma d'ancoratge enllaços rics en ells. Aquests llocs i articles apareguin en PR2 a PR5 blocs a través d'una àmplia gamma de les adreces de classe C IP.
En la meva experiència que vostè pot rebre fins a 150 enllaços al mes per cada lloc, per als llocs sense límits i els llocs un cop publicada la indexació gairebé immediatament. Això vol dir que els enllaços apunten al seu lloc en un espai molt curt de temps que permet nous llocs per a la indexació i es van ubicar ràpidament.
Puc utilitzar diverses estratègies de construcció de vincle, però aquest és per lluny el meu favorit. Test de oferta sense compromís i veuràs els beneficis immediatament.
Nou virus entre nosaltres
-
- Imatge a través de Viquipèdia
En relació amb el meu missatge d'spam fa uns dies vaig pensar que això era pertinent.
He rebut un missatge, d'algú que jo subscric, sobre un virus nou, així que el revisi per a mi i vaig pensar que t'agradaria veure els resultats.
Aquest és el missatge que tinc ...
"VIRUS DEL ENORME VE! SI US PLAU LEA I ENDAVANT!
Hola a tots,
He parlat amb Norton Anti-Virus, i s'estan preparant per aquest virus!
Ho vaig comprovar Snopes, i és de veritat. Missatge de correu electrònic enviat al voltant a tots els teus contactes al més aviat possible.
Si us plau reenvia aquest AVÍS ENTRE ELS SEUS AMICS, FAMÍLIA I CONTACTES!
Vostè ha d'estar alerta durant els propers dies.
No obriu cap missatge amb un arxiu annex anomenat 'postal de Hallmark, "independentment de qui el va enviar. És un virus que obre una imatge de postal, que "crema" tot el disc dur de la unitat C de l'ordinador.
Aquest virus vindrà d'una persona coneguda que et de correu electrònic al seu correu a la seva llista de contactes. Aquesta és la raó per la que vostè necessita per enviar aquest e-mail a tots els teus contactes. És preferible rebre 25 vegades aquest missatge de rebre el virus i obrir-lo!
Si vostè rep un correu anomenat "Pollastre ', encara que sigui enviat per un amic, no ho obris! Apagueu l'ordinador immediatament. Aquest és el pitjor virus anunciat per CNN.
Ha estat classificat per Microsoft com el virus més destructiu que hagi existit. Aquest virus va ser descobert ahir per McAfee, i no hi ha acord encara per a aquesta classe de virus. Aquest virus destrueix simplement el Sector Zero del Disc Dur, on es guarda la informació vital.
Després de cavar una mica he trobat el següent ...
- una lent de Squidoo relacionat amb ell que ofereix programari de virus a través de Clickbank, que és un programa d'afiliats per als nous en la comercialització de l'Internet. (Aquesta era la meva favorita, ja que mostra la iniciativa d'una filial de comercialització en el canvi de xecs en alguna cosa que saben que la gent buscarà després de rebre un correu electrònic. Pensi fora de la caixa dels nois.)
- about.com va dir ... El frau postal de Hallmark inclou un enllaç a un article de Snopes que està redactat de tal manera que aparegui l'advertència de frau és legítim. No ho és. Mentre que les estafes de targetes de felicitació existeixen, no presenten cap semblança amb el que esbossat en l'engany. El que segueix és un exemple de la falsa alarma de virus Targeta postal de Hallmark. Llavors hi havia el mateix missatge que l'anterior següent.
- about.com també va dir en un altre avís per correu electrònic la pàgina ... Fals adverteix "el pitjor virus mai" que circulen en la forma d'un arxiu adjunt com 'postcard "o" targeta postal de Hallmark. "
Descripció: hoax email
Circulants des de: febrer de 2008 (aquesta versió)
Situació: Fals, encara que els virus reals e-targeta s'assembli a aquesta existeixen
NOTA IMPORTANT
Algunes versions d'aquest engany reclamar la informació va ser "verificat" a Snopes.com. Això NO és cert. El que s'ha verificat en Snopes.com és una amenaça diferents virus de l'e-targeta amb un nom semblant.
NO anar amb compte amb falsos "avisos Hallmark" (o un altre) i-targeta - que poden ser portadors d'un virus real.
- Vostè pot llegir la història completa en snopes.com , però el quid de la qüestió és que ... Encara que el virus Postal és real, no és un "GRAN VIRUS VE" (això ja ha existit de múltiples formes per molt temps ara), que no es "crema tot el disc dur" del seu equip, la CNN no ho classifiquen com el virus de la "pitjor" mai, i no arriba en missatges que portin una línia d'assumpte "Invitació".
Així que aquí el té, igual que amb el meu post anterior, els spammers / Virsa remitents / hackers / creadors de pesca són cada vegada més intel ligent, només hem de pensar abans d'obrir un correu electrònic o fer clic en un enllaç que no estem segurs de vi d'on diu la seva procedència.

![[Del.icio.us]](http://www.onthenetdollars.com/wp-content/plugins/bookmarkify/delicious.png)
![[Digg]](http://www.onthenetdollars.com/wp-content/plugins/bookmarkify/digg.png)
![[Google]](http://www.onthenetdollars.com/wp-content/plugins/bookmarkify/google.png)
![[LinkedIn]](http://www.onthenetdollars.com/wp-content/plugins/bookmarkify/linkedin.png)
![[] StumbleUpon](http://www.onthenetdollars.com/wp-content/plugins/bookmarkify/stumbleupon.png)
![[Windows Live]](http://www.onthenetdollars.com/wp-content/plugins/bookmarkify/windowslive.png)
![Yahoo [!]](http://www.onthenetdollars.com/wp-content/plugins/bookmarkify/yahoo.png)
![[] Correu electrònic](http://www.onthenetdollars.com/wp-content/plugins/bookmarkify/email.png)

![Reblog aquest [afegir un comentari amb Zemanta]](http://img.zemanta.com/reblog_e.png?x-id=1954a244-19ec-45ca-add3-28cd66f321f2)









































